Praktisk anlagt, stilsikker og tillitsvekkende. Akkurat som deg!

Bybil, tenker de fleste når de ser en liten bil. Men Yaris er mer enn den urbane kompisen som alltid finner parkering. Dette er en fornuftig småbil med mange fordeler.

Godt med plass

For det første er ikke dagens småbiler som før. Dimensjonene har blitt større, og nå er det fullt mulig for fire voksne å dra på langtur i en slik bil. Komforten har også økt, og det skulle bare mangle. Det er jo ikke greit å sitte med knærne under haka bare fordi du kjører en liten bil!

Klassiker på småbilmarkedet

Yaris har lenge vært bestselgeren i småbilklassen, og derfor satser selvsagt Toyota videre på denne modellen. Det betyr at alt som er viktig for deg som sjåfør videreutvikles, og både interiør og eksteriør er nå lekrere enn noensinne. Komforten er også finjustert med større plass både i kupéen og i bagasjerommet.

God miljøsamvittighet

Yaris leveres med tradisjonell bensinmotor eller som miljøvennlig hybrid. Hybriden er ekstra god å ha i bykjøring. Stille som en malende katt, og lettkjørt selv med hyppige nedbremsinger. Dessuten gir det god miljøsamvittighet å vite at du kan kjøre den som en ren el-bil ved lave hastigheter. Etter vinterens dieselforbud gjelder det å velge en bil for fremtiden.

Trygt kjøp

Det skal sies at hvis du drømmer om racerbiler og kjørehansker, så er ikke dette bilen for deg. Ikke fordi den ikke er pigg, for det er den med sine hundre hestekrefter. Men først og fremst oppleves en Yaris som trygg og forutsigbar. Akkurat det de fleste ser etter når de skal kjøpe ny bil. Bilen gir god beskyttelse med hele sju kollisjonsputer, der en av dem beskytter førerens knær. Med på kjøpet får du vissheten om at denne modellen har vært manges favoritt før deg. Den er gjennomtestet av biljournalister fra hele verden, og scorer alltid høyt når det gjelder både forbruk og kvalitet.

Lykkelig som liten

Det finnes et uttrykk som heter "hvorfor være stor når du er lykkelig som liten?". Det passer Toyota Yaris godt. Dette er en bil som har alt det en større bil har, men i mindre format. Her er det fullt mulig å kjenne på ekte kjøreglede. Du sitter godt, har regulerbart sete og ratt, fjæringskomforten er god og bilen smyger seg elegant inn der du måtte ønske. Enten det er gjennom rundkjøringer i byen, i trange parkeringshus eller langs hårnålssvinger på langtur.