Om oss

Denne siden eies og drives av Bauda-konsernets forhandlere.

Konsernet har 14 Toyota forhandlere lokalisert sentralt på Østlandet, samt Sørlandet. Våre moderne Toyota-forhandlere ligger lett tilgjengelig på Lillestrøm, Jessheim, Økern, Oppsal, Skøyen, Rud i Bærum, Asker, Lier, Drammen, Ski, Moss, Sarpsborg, Follo og Sørlandsparken i Kristiansand. Våre forhandlere er strategisk plassert fra Minnesund i nord til Svenskegrensen i Østfold og til Drammen i vest. Videre er vi å finne på Sørlandsparken i Kristiansand.

Bauda er en av Norges største bilkonsern og har spilt en viktig rolle i Toyotas norske suksesshistorie. Formålet med denne siden er å tilby gode produkter til konkurransedyktige priser i våre forhandlerdistrikter på Østlandet og Sørlandet.

På denne siden vil du kunne holde deg oppdatert på kampanjer og aktiviteter på flere av våre bilmodeller. Vi vil også kjøre kampanjer på forskjellige tjenester fra verkstedene våre. Vi vil skreddersy konkurransedyktige pakker på service og vedlikehold av forskjellige bilmodeller. Husk at du alltid bør kontakte en autorisert merkeforhandler og forespørre pris på verkstedstjenester.

Toyota har alltid hatt fokus på kvalitet i alle ledd og vi kan med stolthet si at:

  • Toyota er kåret til verdens mest pålitelige bil for åttende året på rad i Consumer Reports’ årlige rangering.
  • Toyota er fortsatt det mest verdifulle bilmerket i verden ifølge Best Global Brands-klassifiseringen.
  • Toyota er det beste merket i TÜV*-rapporten 2015

Veien mot null utslipp

Når vi i 1997 begynte å produsere den første Prius’en var det mange som ikke trodde den ville overleve 90-tallet. Nå er vi her to tiår senere, og halvparten av bilene vi selger er i dag hybridmodeller og det er over 7 millioner hybrideiere verden over.

Siden bilen lader seg selv, er bykjøring en lek og rekkeviddeangst et ukjent ord. Vi har også hybridbiler for alle behov, fra den lille snertene Yaris’en til 7 seteren Prius+ Seven.

Våre hybrideiere er våre mest fornøyde kunder, og det er kanskje ikke så rart! Med lavt utslipp, lang levetid og gode medarbeidere fra verkstedet, gjør vi det vi kan for at du som kunde skal ha et bekymringsfritt bilhold! Ved å utføre periodisk vedlikehold har hybrideierene også mulighet til å forlenge hybrid batterigarantien opptil 10 år.

Vi jobber kontinuerlig mot målet vårt om null utslipp og selv om hybridbiler er et godt steg på veien, tror vi veien videre blir hydrogendrevne biler.

I 1996 avduket vi den første brenselcelle konseptbilen FCEV-1, og 11 konseptbiler senere startet vi med masseproduksjon av vår første komersielle brenselscelle bil Mirai, som på japansk betyr «fremtid». Bilen vil bruke hydrogen brenselceller som konverterer komprimert hydrogengass til elektrisitet, og forventes å komme til Norge i 2016.

Utrolige biler 

Det er ikke bare Toyota Prius som endret historien, vi har også biler som nekter å dø og noen som er så enestående orginale.

Hilux – Unbreakable. Allerede i 1968 ble den første Hiluxen presentert og har nå vært gjennom 7 generasjoner. Den har blitt kjent som en kraftfull, ustoppelig arbeidshest og har fått klengenavnet Invincible, som betyr uovervinnelig.

På et tidspunkt hadde Hilux opparbeidet et renommé som en bil som var uovervinnelig, og dette førte til at Top Gear – det britiske TV-programmet – satte disse egenskapene på prøve på en høyst uvanlig måte. De ville prøve å “avlive” en 88-modell Hilux som allerede hadde kjørt over 305.000 kilometer. Bilen ble utsatt for alle slags former for “biltortur”. Den ble oversvømmet av tidevann, forsøkt knust med en jernkule, bombardert med en campingvogn, satt fyr på og satt på toppen av en bygning som ble sprengt.

Til tross for at bilen ble påført omfattende skader, kunne den stadig kjøres videre etter en rask reparasjon med enkle verktøy.

Top Gear stoppet ikke der. I 2007 satte de en 2005-modell Hilux på en virkelig ekstrem prøve ved å kjøre den, som første bil, til den magnetiske Nordpolen. Bilen hadde bare gjennomgått mindre modifikasjoner med blant annet større hjul og dekk i tillegg til enkelte andre mindre endringer.

Etter turen i isødet, var det bare naturlig at James May fra Top Gear fulgte opp med å kjøre sin Hilux opp til varmen i vulkanen Eyjafjallajökull på Island for å hente lava-prøver. Dette bidro ytterligere til å øke Hilux’ renommé som en uovervinnelig bil.

RAV4 – Tro mot orginalen

20150317-om_oss-b4

Det var i 1989 Toyota først viste verden den første kompakte SUVen; Toyota Recreational Active Vehicle, med firehjulstrekk, idag bedre kjent som RAV4. Siden den gang har mye skjedd, men bilen er fortsatt tro mot orginalen. Hele 10 ganger etter bilen ble lansert, har RAV4 vært blant de mest kjøpte bilmodellene i Norge, og 6 ganger har den vært inne på topp 10-listen, og er dermed markedets mest kjøpte og altså mest populære kompakte SUV.

(*) TÜV: Technischer Überwachungs-Verein, Ledende tysk organisasjon innen tekniske inspeksjoner

Les mer på www.bauda.no