Romantikk på fire hjul

Pålitelig, dyktig og gjennomført. Jeg er ung, men jeg vet det allerede nå - det er deg jeg vil ha. Jeg skal få deg til å smile og trives. Du skal føle deg stolt med meg - så la oss dra på tur!

Du må gjerne ha med deg kjæresten din. Det gjør meg ingenting. Jeg er like glad i deg for det. Jeg er følgesvennen din, uansett om du har med andre eller ikke. Jeg bryr meg ikke!

Jeg er praktisk og lett å like, sier mange. Jeg kjører deg dit du vil uten å krangle. Jeg ønsker heller ikke å irritere deg - her er det du som bestemmer. Du skal slippe ubehagelige overraskelser og nykker, men det betyr ikke at jeg er kjedelig, altså. Det skal jeg ha meg frabedt! Jeg er et realt reisefølge. Jeg vil gi deg selvtillit når du sitter bak rattet, slik at du kan nyte turen vår.

Utseendet mitt kan du ikke klage på. Jeg har former som en finslipt diamant. Inni er jeg myk og behagelig, ikke bare for deg i førersetet, men også for medpassasjerene våre. Komfortabel og stilren - kombinasjonen gjør meg stolt. Jeg liker nysgjerrigheten din - hvordan du ivrig leter på displayet for å se hva jeg kan by på. Kanskje jeg kan varme dine kalde hender? Bare hold rundt rattet, så kan du selv kjenne om det hjelper. Jeg gir også lyd fra meg, spesielt når jeg spiller musikken du liker så godt - høyt eller lavt, det er det du som bestemmer. Er det noe annet du vil vite om meg? Push the right buttons, så får du vite alt!

Du er trygg hos meg. Jeg er opptatt av den siste teknologien, og har et eget system som hjelper deg til sikrere kjøreturer. Jeg kjenner blant annet igjen skilt langs veien. Jeg varsler deg gjerne når biler dukker opp i dødvinkelen. Jeg sørger også for at du ikke blender imøtekommende bilister med fjernlysene - disse kan jeg slå av og på med riktig timing. Om det er kollisjonsrisiko i trafikken, så melder jeg også fra. Husk på at jeg passer på deg!

Jeg ruger høyt over asfalten, men kommer meg fremdeles frem på mindre veier. Jeg er smart, smidig, kvikk og pålitelig - bare spør de som har blitt kjent med meg. Ikke for å skryte, men det begynner faktisk å bli mange av dem.

Det er mørkt når vi er hjemme igjen, men det går bra - jeg vet vi har et stevnemøte i morgen også. Så får vi se om du har med deg noen andre, eller om det bare blir oss to. Det hadde vært hyggelig - jeg kjenner det langt inn i tennpluggen min!

Du stryker meg varsomt over dashbordet og smiler fornøyd. ”Du er så fin”, sier du.

Jeg liker deg óg.