My-T Appen

Få info om din Toyota på mobiltelefonen

Med å bruke MyT-appen på mobiltelefonen din, kan du kommunisere med bilen din over alt. Planlegg reiser hjemmefra, finn bilen din, optimaliser kjøringen din, få føreranalyser og varsler om vedlikeholdsservicer.

SLIK BRUKES VÅRE TJENESTER

Sette opp en MyT-konto

Slik aktiverer du tilkoblede tjenester

Sett opp brukerkonto via Min Toyota portalen

FLERE FUNKSJONER I MY-T APPEN

Finn bilen min

Enten du har vært borte fra bilen kort eller lang tid.
Med funksjonen "Finn bilen min" i MyT-appen med Google Maps kan du lokalisere hvor din Toyota står parkert, og du kan også sende info om det aktuelle stedet med familie og venner.

Send til bilen

Den enkle måten for å planlegge reiser.
Planlegg, del og send reiserutene dine komfortabelt hjemme eller underveis med MyT-appen, og send den planlagte reisen til din Toyota slik at alt er klappet og klart når du starter å kjøre.

Hele veien frem

Sømløs navigasjon fra du går ut av bilen og til du er fremme ved inngangsdøren.
Del veibeskrivelsen til det endelige bestemmelsesstedet automatisk mellom MyT-multimedia, navigasjonssystemet i din Toyota og mobiltelefonen din de gangene du må ta den siste etappen av turen din til fots.

Kjøreanalyser

Få oversikt over historiske kjøredata.
MyT-appen fungerer som logg for kjøredata slik at du kan finne tilbake til data for tidligere kjøreturer, inkludert hastighet, akselerasjon og drivstofforbruk, slik at du enkelt får en analyse av generelle kjøredata og det som er kjøring i jobbsammenheng.

Påminnelse om service

Glem aldri neste service.
MyT hjelper deg med å holde din Toyota i toppstand slik at den yter maksimalt med påminnelser om vedlikeholdsservicer basert på bilens virkelige kilometerstand slik at du aldri misser en service igjen

Batterivakt

Ha alltid kontroll på batterinivået i bilen din.
Med oversikt over tre nivåer - fra høy via medium til lav, blir du ikke overrasket over utladet batteri slik at du ikke kan starte bilen igjen på grunn av batterifeil.

Uhellsassistent

Varsle om uhellet er ute.
Bilens sensorer registrerer påkjørsler eller kollisjoner som skjer mens bilen er i bevegelse eller står stille. Med MyT-appen kan du kontakte Toyota eller be om veihjelp og også varsle familie eller venner om et uhell. Du kan også legge til fotografier av uhellet for å gjøre forsikringsoppgjøret enklere.

Varsellamper

Kjør sikrere når du forstår mer.D
Bli oppdatert med vår brukervennlige forklaring på hva de forskjellige varsellampene i bilen betyr, og også hvor alvorlig situasjonen er og hvilke tiltak du bør iverksette.

Drivstoffnivå

Vit hvor mye drivstoff du ha på tanken.
Uansett hvor du befinner deg, kan du sjekke drivstoffnivået på bilen din med MyT-appen. Dermed kan du på forhånd planlegge hvor du må stoppe for å fylle drivstoff underveis.

Service & vedlikehold

Enkle og oversiktlige servicer.
Hold din Toyota i optimal form - bestill service på nett med et par enkle trinn på MyT-appen og hold deg informert om kommende service - og vær ajour med bilens servicehistorikk med en oversikt over hva som tidligere er gjort med bilen din.

Sporing av bilbestillinger

Hold deg oppdatert om bestillingen din.
Følg med på leveringsstatusen for den nye Toyotaen din - fra du skriver under bestillingen til den ankommer forhandleren og er klar til levering.

Husk hvor jeg er

For å hjelpe deg med å finne bilen din.
Selv om bilen din ikke er koblet til, kan du merke stedet du er på slik at du lettere finner veien tilbake til bilen din.