Finansiering og forsikring

Toyota Financial Services er Toyotas eget finansieringsselskap. Hos våre forhandlere har du muligheten til enkelt å finansiere og forsikre din bil.

Billån

Billån

Billån er den vanligste formen for finansiering av nye og brukte biler. Du behøver som oftest ingen annen sikkerhet enn bilen, og kontantinnsatsen er gjerne din innbyttebil. For privatpersoner utgjør normalt kontantinnsatsen 35 % av bilens pris. Kontakter du oss direkte kan vi tilby inntil 100 % finansiering.

Leasing

Leasing

Leasing er det vanligste finansieringsalternativet for offentlige og private virksomheter, uavhengig av om bedriften trenger én bil eller en hel flåte av firmabiler. Leasing betyr leie. For din bedrift betyr det at vi kjøper bilen og du leier den mot en avtalt leie over et avtalt tidsrom. Leien vil være avhengig av størrelsen på evt. forskuddsleie, kjørelengde og leieperiode.

Alt-i-ett

Alt-i-ett

Med vår Alt-i-ett-avtale kan du samle alle tjenester forbundet med bilen din på én månedlig faktura. Dette gjelder blant annet en gunstig drivstoffavtale, forsikring fordelt over 12 måneder og serviceavtale med din Toyota-forhandler. Alt-i-ett gir deg, med andre ord, en god og enkel oversikt over bilholdet ditt.

Bedrift

Bedrift

Hos Toyota får din bedrift et komplett bilhold, uavhengig av størrelsen på bilparken. Hos oss får du skreddersydde pakker for deg og din bedrift på alt fra leasing, billån og biladministrasjon. Vi tilbyr også tilgang til online rapportering som omfatter finansiering-, administrasjon og nøkkeltallsrapportering. Rapportene vil vise kostnad på hver enkelt bil eller hele bilparken totalt.

PrivatLeie

PrivatLeie

PrivatLeie er langtidsleie for privatpersoner. Du betaler gjerne en beskjeden startleie basert på bilens pris, inklusive ekstrautstyr, og får samtidig lave månedsutgifter. I tillegg slipper du å ta opp gjeld for å anskaffe ny bil. Du velger selv biltype og ekstrautstyr, og langtidsleier bilen over en periode på 3 år. Månedsleien baserer seg på valgt modell, utstyr og kjørelengde.